Lidmaatschap

Hoe wordt je lid van de Elster Pony Club?

Als je bij Manege de Hoeven op zaterdag in de losse lessen van een uur rijdt en jou instructeur adviseert dat je lid kunt worden van de Elster Pony Club dan krijg je een informatiepakket met inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier dient volledig te worden ingevuld en ondertekend door een van de ouders of verzorgers. Het ingevulde formulier lever je in bij Dhr. Gijsberts of de dienstdoende kantinemedewerkster. Daarna ben je m.i.v. de eerst volgende les waarin je bent ingedeeld lid van de Elster Pony Club. Door het ondertekenen van het inschrijfformulier verplicht men zich tot het betalen van de jaarlijkse contributie. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Graag attenderen wij de ouders of verzorgers op het Huishoudelijk Reglement dat je met het inschrijfformulier meekrijgt; dit kan problemen voorkomen.

Heb je al rijervaring (minimaal 3 jaar) en ben je bijvoorbeeld door een verhuizing opzoek naar een gezellige manege en ponyclub dan kun je als er plaats is in een van onze lessen een proefles aanvragen. Dit kan op alle zaterdagen in de kantine van de manege. Wij beoordelen tijdens deze proefles of je ervaren genoeg bent om lid te kunnen worden van de Elster Pony Club en daarna volgt de hierboven beschreven inschrijvingsprocedure.

De Contributie: De jaarlijkse contributie bedraagt via automatische incasso voor het eerste lid € 182,50,- per kalenderjaar, voor een tweede gezinslid € 177,50,- en voor een derde e.v. gezinslid € 172,50,- per kalenderjaar. De contributie wordt automatisch in twee termijnen per jaar geïncasseerd. Betaling voor het gehele jaar ineens kan, maar moet dan wel voor 1 april ontvangen zijn. Wordt uw kind in de loop van het jaar lid, dan geldt natuurlijk een evenredige contributie.